Роль Національного банку України в реалізації фінансового моніторингу - Благодарний, Андрій Сергійович (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть бути використані для оптимізації функцій і повноважень Національного банку України у забезпеченні стабільності фінансової системи.

The obtained results can be used to optimize the functions and powers of the National Bank of Ukraine in ensuring the stability of the financial system.
Keywords: фінансовий моніторинг; Національний банк України; законодавче регулювання; банківські установи; небанківські установи; financial monitoring; National Bank of Ukraine; legislative regulation; banking institutions; non-banking institutions