Бухгалтерський облік та оподаткування доходів підприємства за матеріалами ТОВ «ТП «ФОРТТ». - Гурін, Дмитро Петрович; Hurin, Dmytro Petrovych (Ірпінь, 2024)
У роботі висвітлені діючі методики обліку, аналізу та оподаткування доходів підприємства та розробка пропозицій з метою їх удосконалення. За результатами дослідження надані пропозиції щодо підвищення ділової активності та прибутковості підприємства ТОВ «ТП «ФОРТТ», та надано рекомендації щодо удосконалення внутрішнього контролю на підприємстві.

The work highlights the current methods of accounting, analysis and taxation of the company's income and the development of proposals for their improvement. Based on the results of the study, proposals were made to increase business activity and profitability of the company "TP FORTT" LLC, and recommendations were made to improve internal control at the company.
Accounting and taxation of enterprise income based on the materials of LLC «TP FORTT»
Keywords: доходи; класифікаційні ознаки доходів; облік доходів; оподаткування; торговельне підприємство; income; income classification features; income accounting; taxation; trade enterprise