Інформаційні системи галузі права в Україні та країнах вишеградської групи - Мєдвєдєва, Марія Сергіївна; Чернець, Віталіна Вікторівна; Ратушняк, Тетяна Володимирівна; Марія Мєдвєдєва (ГО «Наукова спільнота», 2022)
У тезах розкрито питання особливості інформаційних систем галузі права в Україні та країнах вишеградської групи.

The abstracts reveal the issue of the peculiarities of information systems in the field of law in Ukraine and the countries of the Visegrad Group.
Keywords: інформаційні системи; галузі права; information systems; branches of law