Особливості обліку та контролю будівельно-монтажних робіт за матеріалами ТОВ «Криворізька будівельна компанія» - Артеменко, Ігор Олександрович (Ірпінь, 2026)
У кваліфікаційній роботі розглянуто та розроблено теоретико-методичні та практичні підходи до удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління дебіторською заборгованістю на прикладі ТОВ «Криворізька будівельна компанія» з урахуванням вимог сучасної цифрової економіки та міжнародних стандартів обліку. За результатами дослідження сформульовані пропозиції, які дозволять покращити облік будівельно-монтажних робіт.

The qualification work considered and developed theoretical, methodological and practical approaches to improving the accounting and analytical support for receivables management using the example of LLC "Kryvyi Rih Construction Company" taking into account the requirements of the modern digital economy and international accounting standards. Based on the results of the study, proposals were formulated that will improve the accounting of construction and installation works.
Keywords: облік монтажних робіт; облік витрат аиробництва; собівартість; accounting of installation work; accounting of production costs; cost price