Юридичний процес і правова процедура у фінансовому праві (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83280) - Касьяненко, Любов Михайлівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті розглядається становлення процесуальної фінансово-правової теорії пов’язаної з розробленням відповідного категоріального апарата.

The article examines the formation of procedural financial and legal theory associated with the development of the corresponding categorical apparatus.
Keywords: юридичний процес; фінансовий процес; фінансово-правові процедури; стадії фінансового процесу; legal process; financial process; financial and legal procedures; stages of the financial process