Дослідження ефективності Single Page Application та фреймворку React при розробці вебсайту для дизайну інтер’єрів - Покиньборода, Володимир Андрійович (Ірпінь, 2025)
У межах дослідження було проведено комплексне дослідження ефективності використання архітектури Single Page Application (SPA) у порівнянні з традиційними Multi Page Application (MPA) для розробки студії дизайну інтер’єрів та екстер’єрів “LuxDesign” з використанням технологій HTML, CSS, JavaScript та адаптивного підходу до інтерфейсу. Розроблено архітектуру сайту з урахуванням принципів модульності та масштабованості. Детально спроектовано структурну модель системи з використанням діаграми класів, що відображає логіку взаємодії основних компонентів: відвідувачів, адміністраторів, проєктів, послуг та команди. Реалізовано механізм SPA-навігації, що дозволяє перемикатися між секціями без перезавантаження сторінки, підвищуючи продуктивність і покращуючи користувацький досвід.

As part of the study, a comprehensive study was conducted on the effectiveness of using the Single Page Application (SPA) architecture compared to traditional Multi Page Application (MPA) for the development of the interior and exterior design studio “LuxDesign” using HTML, CSS, JavaScript technologies and an adaptive interface approach. The site architecture was developed taking into account the principles of modularity and scalability. A detailed structural model of the system was designed using a class diagram that reflects the logic of interaction of the main components: visitors, administrators, projects, services, and the team. An SPA navigation mechanism has been implemented, allowing you to switch between sections without reloading the page, increasing performance and improving the user experience.
Keywords: Single Page Application; МРА; React; веброзробка; архітектура; інтерфейс; продуктивність; Single Page Application; MPA; React; web development; architecture; interface; performance