Формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності підприємства у сфері металургійного виробництва - Тихонська, Валентина Ігорівна; Tykhonska, Valentyna Ihorivna (Ірпінь, 2024)
Робота полягає в узагальненні теоретико-методичних положень і розробці практичних рекомендацій підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок розробки та використання актуальних стратегій позиціонування на ринку металургійної сфери..

The work consists in the generalization of theoretical and methodological provisions and the development of practical recommendations for increasing the competitiveness of the enterprise due to the development and use of current positioning strategies in the metallurgical market.
Formation of a strategy for ensuring the competitiveness of an enterprise in the field of metallurgical production
Keywords: конкурентоспроможність; підприємство; стратегія; металургія; конкурентоспроможність підприємства; competitiveness; enterprise; strategy; metallurgy; enterprise competitiveness