Імідж політичний - Денисюк, Світлана Георгіївна (Львів : «Новий Світ – 2000», 2015)
Надано визначення поняття "імідж політичний", визначено його структуру і чинники формування.

The article defines the concept of ‘political image’, identifies its structure and factors of formation.
Keywords: імідж; політичний імідж; image; political image