Форми використання спеціальних знань у процесі збирання документів на стадії досудового розслідування злочинів - Чигрина, Галина Леонідівна (Державний податковий університет, 2018)
У статті проаналізовано форми використання спеціальних знань у різних слідчих ситуаціях, які виникають у процесі збирання документів на стадії досудового розслідування злочинів.

The article analyses the forms of using special knowledge in various investigative situations that arise in the process of collecting documents at the stage of pre-trial investigation of crimes.
Keywords: документ; спеціальні знання; досудове розслідування; кримінальний процес; document; special knowledge; pre-trial investigation; criminal procedure