Пашко Павло Володимирович - Наукова бібліотека Університету державної фіскальної служби України (Університет державної фіскальної служби України, 2019)
Покажчик продовжує серію «Портрети вчених Університету ДФС України» та присвячується ректору Університету державної фіскальної служби України, доктору економічних наук, професору Пашку Павлу Володимировичу. Видання висвітлює основні віхи життя та діяльності П. В. Пашка, містить перелік його публікацій: монографій, підручників, навчально-методичних посібників, статей з наукових збірників та періодичних видань, фотоматеріали. Біобібліографічний покажчик адресовано науковцям, викладачам, студентам, аспірантам та всім, хто цікавиться розвитком податкової та митної справи.
Keywords: біобібліографічний покажчик; біографічне видання