Протидія незаконному переміщенню товарів в районах здійснення Операції об’єднаних сил - Університет державної фіскальної служби України; State Fiscal Service University of Ukraine (Ірпінь : Університет ДФС України, 2020)
Опубліковано тези доповідей наукових і науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України з питань: нормативно-правового забезпечення протидії незаконному переміщенню товарів в районах здійснення Операції об’єднаних сил. Abstracts of reports of scientific and scientific-pedagogical workers and graduates of the Faculty of Training, Retraining and Advanced Training of Tax Police Workers of the University of the State Fiscal Service of Ukraine on: regulatory and legal support to combat illegal movement of goods in the areas of Operation Joint Forces.
Combating illegal movement of goods in joint force Operation areas
Keywords: операція об`єднаних сил, незаконне переміщення товарів.; joint forces operation, illegal movement of goods.