Підвищення ефективності управління фінансовим станом на підприємстві - Андросенко, Данило Олександрович; Androsenko, Danylo Oleksandrovych (Ірпінь, 2024)
У дипломній роботі досліджено питання підвищення ефективності та управління фінансовим станом на підприємстві. Висновки і пропозиції роботи знайшли конкретну реалізацію в управлінні фінансовим станом ПП «Оліяр».

The issue of increasing efficiency and managing the financial condition of the enterprise was investigated in the thesis. The conclusions and proposals of the work found a concrete implementation in the management of the financial condition of PE "Oliyar"
Increasing the efficiency of financial management at the enterprise
Keywords: фінансовий стан; управління фінансовим станом; фінансовий стан на підприємстві; ефективність управління; financial condition; financial condition management; financial condition of the enterprise; management efficiency