Application of special sanctions to Ukrainian subjects of foreign economic activity and foreign subjects: problems and improvements (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83168) - Боднарчук, Олег Григорович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Статтю присвячено дослідженню низки проблем, пов’язаних із застосуванням спеціальних санкцій до українських суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та іноземних суб’єктів господарювання.

The article is devoted to the study of a number of problems related to the application of special sanctions to Ukrainian entities engaged in foreign economic activity and foreign business entities.
Keywords: санкції; зовнішньоекономічна діяльність; іноземні суб’єкти; українські суб’єкти; sanctions; foreign economic activity; foreign entities; Ukrainian entities