Збірник статей здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи Університету ДФС України: у 3-х ч. Ч. 3. - Університет державної фіскальної служби України; ННІ фінансів, банківської справи; University of the State Fiscal Service of Ukraine; Institute of Finance, Banking (Ірпінь : Університет ДФС України, 2018)
У збірнику статей здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи відображені наукові узагальнення студентів-магістрантів з актуальних питань управління державними фінансами та фінансова аналітика. In the collection of articles of higher education graduates of the second (master's) level of the Educational and Scientific Institute of Finance, banking; the scientific summaries of graduate students on topical issues of management of budget finance and financial analytic.
Collection of articles of higher education graduates of the second (master's) level of the Educational and Scientific Institute of of Finance, вanking at the University of SFS of Ukraine: in 3 p. Part 3.
Keywords: державні фінанси, бюджетна система, фінансовий ринок, оподаткування банківських установ, страхові компанії, фінансова та інвестиційна стратегія, підприємництво, фінанси, гроші, кредит.; public finance, budget system, financial market, taxation of banking institutions, insurance companies, financial and investment strategy, entrepreneurship, finance, money, credit.