Збірник статей здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня Навчально-наукового інституту обліку, аналізу та аудиту - ННІ обліку, аналізу та аудиту; Університет державної фіскальної служби України; Institute of Accounting, Analysis and Audit; University of the State Fiscal Service of Ukraine (Ірпінь : Ун-т ДФС України, 2020)
У збірнику опубліковано статті здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня. Видання призначене для молодих вчених, аспірантів, здобувачів вищої освіти. The collection publishes articles by students of the second (master's) level of higher education. The publication is intended for young scientists, post-graduate students, students of higher education.
Collection of articles by students of the second (master's) level of higher education of the Educational and Scientific Institute of Accounting, Analysis and Audit
Keywords: облік, аудит, оплата праці, дебіторська заборгованість, собівартість продукції, податок на прибуток, податки, оподаткування; accounting, auditing, payroll, accounts receivable, cost of production, income tax, taxes, taxation