Розвиток світової економіки в умовах глобалізації - Університет державної фіскальної служби України; ННІ економіки, оподаткування та митної справи; University of the State Fiscal Service of Ukraine; Institute of Economics, Taxation and Customs (Ірпінь, 2019)
У збірнику опубліковано матеріали Всеуніверситетської студентської науково-практичної конференції, присвячені питанням осмислення розвитку світової економіки в умовах глобалізації. Тематика конференції охоплює актуальні проблеми: світового господарства та міжнародних економічних відносин; інновацій та інвестиційної діяльності; логістики, міжнародного транспорту та міжнародного маркетингу; підприємництва та торгівлі; взаємодії національних економік у глобальному середовищі.

The collection contains materials of the All-University Student Scientific and Practical Conference on the issues of understanding the development of the world economy in the conditions of globalization. The topics of the conference cover topical issues: world economy and international economic relations; innovation and investment; logistics, international transport and international marketing; entrepreneurship and trade; interaction of national economies in the global environment.
Development of the world economy in the globalization conditions
Keywords: глобалізація; світова економіка; міжнародні економічні відносини; підприємництво; інвестиції; globalization; world economy; international economic relations; entrepreneurship; investments