Клієнтоорієнтовний підхід податкових органів до платників податків - Шкуренко, Наталія Григорівна (Тернопіль, 2019)
У даних тезах висвітлено питання клієнтоорієнтованого підходу до платників податків та описано зарубіжний досвід впровадження електронних сервісів для спрощення процедур виконання податкових зобов’язань.

These theses cover the issues of customer-oriented approach to taxpayers and describe the foreign experience of implementing electronic services to simplify the procedures for fulfilling tax obligations.
Keywords: клієнтоорієнтовний підхід; електронні сервіси; платники податків; податкові органи; customer-oriented approach; electronic services; taxpayers; tax authorities