Виявлення і перевірка порушень податкового, валютного та пенсійного законодавства - Чигрина, Галина Леонідівна; Мулявка, Дмитро Григорович; Прохоренко, Олексій Якимович (ІВЦ Національного університету ДПС України, 2010)
У посібнику проаналізовано порядок виявлення і документування порушень податкового, валютного та пенсійного законодавства ревізійними та оперативними підрозділами Державної податкової служби України. Видання призначене для студентів, курсантів, аспірантів, викладачів вищих закладів освіти та працівників державної податкової служби і працівників інших правоохоронних органів.
Keywords: податкове порушення; валютне законодавство; пенсійне законодавство