Цифровізація фінансового сектора: інституційні зміни й перспективи - Корнєєв, Володимир Вікторович (Київ : НІСД, 2023)
Розглянуто цифровізацію, яка стала каталізатором змін економіки, інвестиційної поведінки людей як норма і форма міжособистісного спілкування. риклад). У фінансовому секторі криптовалютні ринки стали фокусом цифровізації. Це проявилось у швидкому інструментально-цифровому розширенні заощаджувально-розрахункових можливостей приватної інвестиційної діяльності.

The article considers digitalisation, which has become a catalyst for economic changes, investment behaviour of people as a norm and a form of interpersonal communication.) In the financial sector, cryptocurrency markets have become the focus of digitalisation. This was manifested in the rapid instrumental and digital expansion of the savings and settlement capabilities of private investment activity.
Keywords: цифровізація; фінансовий сектор; криптовалюта; digitalisation; financial sector; cryptocurrency