Ринок страхових послуг в умовах цифровізації - Шпанчук, Богдана Анатоліївна (Ірпінь, 2025)
Отримані результати можуть бути практично використані при розроблені та впровадженні новітніх технологій у діяльність ринку страхових послуг України в майбутніх періодах.

The results obtained can be practically used in the development and implementation of the latest technologies in the activities of the insurance services market of Ukraine in future periods.
Keywords: ринок страхових послуг; цифровізація; страхові компанії; цифрові технології; Insur-технології; insurance market; insurance services; insurance companies; Insur-technologies.