Розробка чат-боту Telegram - Жебровський, Леонід Сергійович; Zhebrovskyy, Leonid Serhiyovych (Ірпінь, 2024)
Розробка Telegram боту для допомоги користувачу, дослідженні технологій Python з використанням API, використання pycharm як середовище програмування python.

Development of a Telegram bot to help the user, exploring Python technologies using the API, using pycharm as a python programming environment.
Development of a Telegram bot
Keywords: telegram; python; API; botfather; react; інтерфейс програмування; pycharm; telegram; python; API; botfather; react; programming interface; programming interface