Семко Микола Миколайович - Наукова бібліотека Університету державної фіскальної служби України (Університет державної фіскальної служби України, 2017)
Покажчик присвячується доктору фізико-математичних наук, професору університету державної фіскальної служби України, завідувачу кафедри вищої математики Семку Миколі Миколайовичу та продовжує серію «Портрети вчених Університету ДФС України». Покажчик містить нарис про життя та професійну діяльність М. М. Семка, перелік його публікацій: монографії, підручники, навчально-методичні посібники, статті з наукових збірників та періодичних видань. Біобібліографічний покажчик адресовано науковцям, викладачам, студентам, аспірантам та всім хто цікавиться питаннями алгебри та теорії чисел.
Keywords: біобібліографічний покажчик; біографічне видання