Діагностика ментального здоров’я жінок які перебувають за кордоном - Толошина, Анастасія Юріївна (Ірпінь, 2025)
У роботі здійснено теоретичний аналіз підходів до вивчення проблеми ментального здоров’я жінок, які перебувають за кордоном. Визначено складові ментального здоров’я. Здійснено психологічний аналіз впливу різних факторів на ментальне здоров’ я жінок. Проведено емпіричне дослідження ментального здоров’я жінок які перебувають за кордоном. Розроблено методичні рекомендації щодо підтримки ментального здоров’я жінок які перебувають за кордоном.

The paper provides a theoretical analysis of approaches to studying the problem of mental health of women abroad. The components of mental health are identified. A psychological analysis of the influence of various factors on women's mental health is carried out. An empirical study of the mental health of women abroad is conducted. Methodological recommendations for supporting the mental health of women abroad are developed.
Keywords: діагностика; ментальне здоров’я; жінка; diagnostics; mental health; women