Розробка вебдизайну та створення вебсайту для підтримки тренерів та спортсменів - Юзич, Роман Сергійович (Ірпінь, 2025)
Розроблено вебсайт для підтримки тренерів і спортсменів. Проєкт охоплює аналіз потреб користувачів, проектування UI/UX, реалізацію за допомогою HTML, CSS, PHP, JavaScript, та тестування функціоналу для забезпечення зручної взаємодії й доступу до тренувальних матеріалів

The project presents a website developed to support coaches and athletes. It includes user needs analysis, UI/UX design, implementation using HTML, CSS, PHP, JavaScript, and testing of functionality to ensure convenient interaction and access to training content
Keywords: вебдизайн; вебсайт; тренери; спортсмени; цифрові технології; UI/UX; WordPress; HTML; PHP; JavaScript; адаптивність; користувацький інтерфейс; тестування; інтерфейс користувача; спортивна платформа; персоналізація контенту; доступність; тренувальні матеріали; фітнес; онлайн-взаємодія; web design; website; coaches; athletes; digital technologies; UI/UX; WordPress; HTML; PHP; JavaScript; adaptability; user interface; testing; user experience; sports platform; content personalization; accessibility; training materials; fitness; online interaction