Удосконалення інформаційного забезпечення діяльності органів публічної влади на місцевому рівні - Меньківський, Ігор Леонідович; Menkivskyy, Ihor Leonidovych (Ірпінь, 2024)
Робота полягає в теоретичному обґрунтуванні ролі та змісту інформаційного забезпечення діяльності органів публічної влади на місцевому рівні та визначенні напрямів його удосконалення

The work consists in theoretical substantiation of the role and content information support for the activities of public authorities at the local level and determination of directions for its improvement
Improvement of information support for the activities of public authorities at the local level
Keywords: інформаційне забезпечення; місцеве самоврядування; органи публічної влади; система місцевого самоврядування; управлінська діяльність; information support; local self-government; public authorities; system of local self-government; management activity