Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні : євроінтеграційний аспект (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 91174) - Сагайдак, Ірина Степанівна; Чорна, Тетяна Миколаївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
У статті проаналізовано основні проблеми продовольчого ринку України та ситуацію щодо впровадження в Україні систем управління якістю та безпечністю продукції.

In the article analyzes the main problems of the food market of Ukraine and the situation regarding implementation of quality management systems and product safety in Ukraine.
Keywords: продовольчий ринок; міжнародні продовольчі ринки; якість харчової продукції; безпечність харчової продукції; food market; international food markets; food product quality; safety food products