Ефективність підприємницької діяльності фірми та обґрунтування стратегії її розвитку - Алексєєв, Денис Олексійович; Aleksyeyev, Denys Oleksiyovych (Ірпінь, 2024)
Динамічний розвиток сучасної підприємницької діяльності вимагає систематичного фінансового контролю, зокрема, оцінки та управління ефективністю господарської діяльності. У зв'язку з цим, визначення напрямків підвищення ефективності стає актуальним завданням. Робота присвячена обґрунтуванню стратегії підвищення ефективності підприємства ТОВ "Інститут місцевого розвитку" на основі аналізу та систематизації теоретико-методичних засад. Робота має практичну цінність для управлінського персоналу та дослідників, які цікавляться питаннями управління ефективністю підприємств.

The dynamic development of modern business activity requires systematic financial control, in particular, assessment and management of the efficiency of economic activity. In this regard, determining the areas of efficiency improvement becomes an urgent task. The work is devoted to the justification of the strategy of increasing the efficiency of the enterprise "Institute of Local Development" LLC based on the analysis and systematization of theoretical and methodological principles. The work has practical value for management personnel and researchers who are interested in issues of enterprise performance management.
Efficiency of entrepreneurial activity and justification of its development strategy
Keywords: ефективність; економічний ефект; підприємництво; підприємство (фірма); стратегія; прибутковість; ефективність діяльності підприємства; стратегія розвитку фірми; еfficiency; economic effect; entrepreneurship; enterprise (firm); strategy; profitability; efficiency of the enterprise; firm development strategy