Зарубіжний досвід щодо особливостей поліцейської діяльності та функціонування поліції Грузії, Литовської Республіки та країн Прибалтики - Жерж, Наталія Анатоліївна; Жерж, Людмила Анатоліївна (Чернівецький юридичний ін-т нац. ун-ту «Одеська юридична академія»., 2017)
Проаналізовано зарубіжний досвід щодо особливостей поліцейської діяльності та функціонування поліції Грузії, Литовської Республіки та країн Прибалтики. Foreign experience on the peculiarities of policing and the functioning of the police of Georgia, the Republic of Lithuania and the Baltic States is analyzed.
Keywords: поліцейська діяльність, національна поліція, органи внутрішніх справ; policing, national police, law enforcement agencies