Ділові ігри як стимулюючий фактор самостійної роботи студентів в позааудиторній діяльності - Онучак, Людмила Володимирівна (Львівський університет, 2003)
Проаналізовано результати пошуку продуктивних форм самостійної роботи студентів економічних спеціальностей. Розглянуто можливості впровадження і використання ділових ігор та застосування набутих знань на практиці у позааудиторній діяльності. Обґрунтовано концептуальні підходи до розв’язання цієї задачі.

The results of the search for productive forms of independent work are analyzed students of economic specialties. Considered the possibilities of implementation and use of business games and application of acquired knowledge in practice extracurricular activities. Conceptual approaches to solving this problem are substantiated tasks.
Keywords: ділова гра; самостійна робота; позааудиторна робота; порівняльний аналіз; професійна діяльність; business game; independent work; extracurricular work; comparative analysis; professional activity