Організаційно-методичні підходи до обліку, аудиту та аналізу оборотних активів виробничого підприємства - Хоружий, Станіслав Олексійович; Khoruzhyy, Stanislav Oleksiyovych (Ірпінь, 2023)
Зазначено собливості та орієнтири у побудові програми дослідженя та удосконаленя організаційно-методичних підходів до обліку, аудиту та аналізу оборотних активів виробничого підприємства. За результатами дослідження сформульовані висновки щодо організації методичних підходів та були знайдені можливі рішення їх покращення для подальшого використання при обліку, аналізу та аудиту оборотних активів виробничого підприємства.

The possibilities and orientations in building a program of research and improvement of organizational and methodical approaches to accounting, auditing and analysis of current assets of a production enterprise are indicated. Based on the results of the research, conclusions were formulated regarding the organization of methodological approaches and possible solutions for their improvement were found for further use in the accounting, analysis and audit of current assets of the production enterprise.
Organizational and methodological approaches to accounting, audit and analysis of current assets of a manufacturing enterprise
Keywords: організаційно-методичні підходи; аудит; фінансова звітність; бухгалтерський облік; Закон України; оборотні активи; економічний аналіз; організаційні методи; organizational and methodical approaches; audit; financial reporting; accounting book; Law of Ukraine; current assets; economic analysis; organizational methods