Реалізація гендерної політики на місцевому рівні (гендерно-орієнтований бюджет) - Омелик, Ольга Федорівна; Omelyk, Olha Fedorivna (Ірпінь, 2023)
Обґрунтування теоретичних положень реалізації гендерної політики на місцевому рівні та визначення перспектив впровадження гендерно-орієнтованого бюджету в Україні.

Substantiation of theoretical provisions for the implementation of gender policy at the local level and determination of prospects for the implementation of gender-responsive budget in Ukraine.
Implementation of gender policy at the local level (gender-oriented budget)
Keywords: гендерна політика; гендерно-орієнтований бюджет; рівність; місцевий рівень; gender policy; gender-oriented budget; equality; local level