Облік соціальної відповідальності суб’єктів підприємницької діяльності за матеріалами ТОВ «Сингента» - Колос, Роман Русланович; Kolos, Roman Ruslanovych (Ірпінь, 2024)
У дипломній роботі розглянуто аналіз теоретичних аспектів та розробку заходів щодо удосконалення обліково-аналітичного забезпечення системи соціальної відповідальності бізнесу. Причини виникнення та цільову спрямованість соціально відповідальної діяльності бізнес-структур, пояснено значення інформації обліку про соціальні витрати для становлення соціальної відповідальності у процесі функціонування підприємств. За результатами дослідження сформульовані пропозиції, які полягають в удосконаленні обліково-аналітичного забезпечення системи соціальної відповідальності бізнесу.

The thesis examines the analysis of theoretical aspects and the development of measures to improve the accounting and analytical support of the system of social responsibility of business. The reasons for the emergence and target orientation of socially responsible activities of business structures, the importance of accounting information on social costs for the establishment of social responsibility in the process of functioning of enterprises is explained. According to the results of the research, proposals were formulated, which consist in improving the accounting and analytical support of the system of social responsibility of business.
Accounting of social responsibility of business entities according to the materials of «Syngenta» LLC
Keywords: соціальна відповідальність; соціальні витрати; інформаційна система бухгалтерського обліку; social responsibility; social costs; accounting information system