Ринок страхових послуг в умовах цифровізації - Лук`яненко , Владислав Олегович (Ірпінь, 2026)
Робота присвячена комплексному дослідженню особливостей функціонування ринку страхових послуг України в умовах його цифрової трансформації. У дослідженні проаналізовано вплив цифрових технологій на розвиток страхового ринку, оцінено його сучасний стан та розроблено практичні рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності страхових компаній

The paper is devoted to a comprehensive study of the functioning features of the Ukrainian insurance services market under conditions of digital transformation. The research analyzes the impact of digital technologies on the insurance market's development, assesses its current state, and provides practical recommendations for enhancing the efficiency of insurance companies' activities
Keywords: ринок страхових послуг; цифровізація; цифрові технології; страхова компанія; цифрова трансформація; ефективність страхування; страховий ринок; insurance services market; digitalization; digital technologies; insurance company; digital transformation; insurance efficiency; insurance market