Автоматизований аналіз та SEO оптимізація веб сайтів - Кушнір, Андрій Олексійович (Ірпінь, 2026)
Аналіз існуючих систем автоматизації моніторингу та управління; дослідження сучасних підходів до побудови веб-сервісів та мікросервісних архітектур; обґрунтування вибору технологічного стеку; проєктування архітектури системи; розробка моделей даних користувачів і проєктів; реалізація механізмів асинхронної обробки завдань; інтеграція із зовнішніми сервісами сповіщень та API; створення адаптивного веб-інтерфейсу; тестування та оцінка ефективності розробленого рішення.

Analysis of existing automation systems for monitoring and management; study of modern approaches to building web services and microservice architectures; justification of the selected technology stack; design of the system architecture; development of user and project data models; implementation of asynchronous task processing mechanisms; integration with external notification services and APIs; creation of an adaptive web interface; testing and evaluation of the effectiveness of the developed solution.
Keywords: автоматизація; веб-моніторинг; SEO-аналіз; веб-сервіс; мікросервісна архітектура; Django; Celery; Redis; GPT; automation; web monitoring; SEO analysis; web service; microservice architecture; Django; Celery; Redis; GPT