Розробка та реалізація системи автоматизації бізнесу для кав'ярень мовою програмування Kotlin - Савчук, Андрій Васильович (Ірпінь, 2025)
Детальне дослідження чинників, що впливають на ефективність розробки інформаційних систем управління кав'ярнями. Визначення ключових аспектів, які формують успішність впровадження автоматизованих рішень у закладах громадського харчування. Аналіз взаємозв’язку між вибором технологічного стеку, зокрема фреймворків та мов програмування, і якістю реалізації бізнес-логіки мобільного застосунку. Дослідження впливу різних фреймворків на продуктивність, масштабованість і стабільність програмних рішень. Розробка та оцінка підходів до оптимізації роботи автоматизованих систем, зокрема використання мови програмування Kotlin у поєднанні з відповідними технологічними інструментами. Розробка та аналіз нових методик впровадження автоматизації у кав'ярнях на основі мобільного додатку-інтерфейсу, створеного мовою Kotlin. Визначення ефективності запропонованих рішень у межах апробації системи в реальних умовах на базі кав'ярні "Friend kava"

A detailed study of factors influencing the efficiency of developing information management systems for coffee shops. Identification of key aspects that determine the success of implementing automated solutions in food service establishments. Analysis of the relationship between the choice of technology stack, particularly frameworks and programming languages, and the quality of business logic implementation in mobile applications. Research on the impact of various frameworks on the performance, scalability, and stability of software solutions. Development and evaluation of approaches to optimizing the operation of automated systems, particularly the use of the Kotlin programming language in combination with relevant technological tools. Development and analysis of new methodologies for implementing automation in coffee shops based on a mobile application interface built with Kotlin. Assessment of the effectiveness of the proposed solutions within the framework of system testing in real-world conditions at the "Friend kava" coffee shop.
Keywords: система автоматизації; Android; mobile app; Kotlin; MongoDB; system automatization; Android; mobile app; Kotlin; MongoDB