Особливості оцінки сприятливості податкової системи України за методикою “Paying Taxes” - Мартиненко, Валентина Віталіївна (Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2019)
У даному матеріалі досліджено показники впливу на імідж України у рейтингу сприятливості податкових систем “Paying Taxes”.

In this material the indexes of influence on the image of Ukraine in the rating of favorable tax systems "Paying Taxes" are researched.
Keywords: податок; платіж; рейтинг; податкове навантаження; ставка; tax; payment; rating; tax burden; rate