English reading - Онучак, Людмила Володимирівна (Національна академія ДПС України, 2004)
The textbook for independent extracurricular reading in English is designed to improve skills and develop the skills of reading general scientific, popular scientific and professional literature. For students of economic universities of different levels of accreditation and specialists specializing in economics and finance.

Навчальний посібник для самостійного позааудиторного читання з англійської мови призначений для вдосконалення умінь та розвитку навичок читання загальнонаукової, науково-популярної та фахової літератури. Для студентів економічних вищих навчальних закладів різного рівня акредитації та фахівців, що спеціалізуються з економіки та фінансів.
Читання англійською
Keywords: english language; reading; independent extracurricular reading; англійська мова; читання; самостійне позааудиторне читання