Роль рейтингових агенцій в оцінці ризиковості публічних фінансів - Черняк, Катерина Олександрівна; Chernyak, Kateryna Oleksandrivna (Ірпінь, 2024)
У роботі автор розкриває сутність, значення та підходи до визначення поняття «Рейтингова агенція», здійснює аналіз їх діяльності та визначає пріоритетні напрями розвитку рейтингових агенцій в оцінці ризиковості публічних фінансів

In the work, the author reveals the essence, meaning and approaches to the definition of the term "Rating agency", analyzes their activities and determines the priority areas of development of rating agencies in assessing the riskiness of public finances
The role of rating agencies in assessing the riskiness of public finances
Keywords: рейтингова агенція; рейтингування; rating agency; rating