Інвестиційний клімат в Україні в умовах воєнного стану - Гутниченко, Дмитро Юрійович (Ірпінь, 2026)
У кваліфікаційній роботі автор здійснив аналіз інвестиційного клімату країни в умовах військового стану. На основі проведеного аналізу автор надав пропозиції щодо підвищення рівня інвестиційної привабливості на регіональному та загальнодержавному рівнях.

In the qualification work, the author analyzed the country's investment climate under martial law. Based on the analysis, the author provided proposals for increasing the level of investment attractiveness at the regional and national levels.
Keywords: військовий стан; інвестиції; інвестиційний клімат; інвестиційна привабливість; інвестиційний потенціал; martial law; investments; investment climate; investment attractiveness; investment potential