Щодо розвитку процесуальних норм та процедур у фінансовому праві - Шакірова, Олена Вадимівна (Харків, 2018)
У статті розглядаються: На сучасному етапі відбувається розвиток фінансово-процесуальних норм. Для дієвості застосування яких виникає необхідність розробки та впровадження процедур у фінансовому процесі. В статті висвітлюються питання щодо взаємодії процедур фінансового та адміністративного процесу. Аналіз меж фінансового права, визначення порядку, процедур застосування процесуальних норм. Значення науки фінансового права при вирішенні цих проблем.

The article deals with: At the present stage, the development of financial-procedural norms is underway. For the effective use of which there is a need to develop and implement procedures in the financial process. The article discusses the interaction between the procedures of the financial and administrative process. An analysis of the limits of financial law, the definition of the procedure, procedures for the application of procedural rules. Value of the science of financial law in solving these problems.
Keywords: фінансово-процесуальна норма; фінансові процедури; адміністративні процедури; адміністративний процес; бюджетний процес; податковий процес; financial-procedural norm; financial procedures; administrative procedures; administrative process; budget process; tax process