Аналіз методологічних аспектів гармонізації податкового та бухгалтерського обліку щодо податку на прибуток підприємств - Серебрянський, Дмитро Миколайович; Смірнова, Олександра Миколаївна; Дмитро Серебрянський; Олександра Смірнова (Видавництво «Алерта», 2013)
Досліджено теоретичні аспекти обліку фінансових результатів діяльності підприємства у системі бухгалтерського обліку та для цілей оподаткування податком на прибуток підприємств. Проаналізовано фіскально-адміністративні аспекти щодо податку на прибуток підприємств в Україні.
Keywords: податок на прибуток; податок на прибуток підприємств; оподаткування; податковий облік; бухгалтерський облік