Вища та прикладна математика - Руденко, Ірина Борисівна; Чернобай, Ольга Борисівна (Університет державної фіскальної служби України, 2017)
Навчальний посібник написаний відповідно до програми навчальної дисципліни «Вища та прикладна математика» для підготовки здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня. Посібник містить основні поняття, методи розв’язання, теореми та формули, багато розв’язаних типових задач, необхідні таблиці та завдання для самостійної роботи студентів.
Keywords: математика для економістів; вища математика; прикладна математика; задачі з економічним змістом