Стан та перспективи розвитку перестрахування в Україні - Безкоровайна, Владислава Сергіївна (Ірпінь, 2026)
Дослідження зосереджено на аналізі тенденцій розвитку перестрахування в Україні з урахуванням зростання воєнних та катастрофічних ризиків. На прикладі ПрАТ «МетЛайф» обґрунтовано напрями модернізації механізмів управління ризиками та взаємодії зі світовими ринками

The research focuses on analyzing trends in the development of reinsurance in Ukraine amid rising military and catastrophic risks. Using MetLife PJSC as a case study, the work substantiates directions for modernizing risk management mechanisms and interaction with global markets
Keywords: перестрахування; страхові компанії; Національний банк України; страховий ринок; брокер; ризики; ПрАТ «МетЛайф»; reinsurance; insurance companies; National Bank of Ukraine; insurance market; broker; risks; MetLife PJSC