Комп’ютеризована система дистанційного моніторингу якості питної води - Шмульський, Олександр Олегович; Shmulskyy, Oleksandr Olehovych (Ірпінь, 2024)
Вдосконалення комп’ютеризованої системи для дистанційного моніторингу якості питної води.

Development of software for remote monitoring of drinking water quality.
Computerized system of remote monitoring of drinking water quality
Keywords: комп’ютеризована система дистанційного моніторингу; якості питної води; датчики; програмування; computerized remote monitoring system; drinking water quality; sensors; programming