Історія економіки та економічної думки (у схемах і таблицях) - Теліщук, Микола Миколайович; Теліщук, Мирослава Миколаївна; Теліщук, Микола (Національний університет ДПС України, 2015)
Навчальний посібник підготовлено на основі освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за напрямом “Економіка і підприємництво”, виданої Міністерством освіти і науки України у 2010 році. Він включає короткий виклад змісту тем, а також комплекс навчально-методичного забезпечення, необхідного для самостійного вивчення дисципліни та його візуального супроводження.
Keywords: історія; економіка; економічна думка; ринкова економіка