Маркетингові дослідження конкурентоспроможності продукції підприємства - Іщенко, Руслан Васильович; Ishchenko, Ruslan Vasylovych (Ірпінь, 2024)
У роботі проведено - аналіз та оцінку конкурентоспроможності продукції підприємства з урахуванням маркетингових аспектів, а також виявлення конкурентних переваг і недоліків продукції для ідентифікації сильних і слабких сторін підприємства на ринку.

In the work, the analysis and assessment of the competitiveness of the company's products, taking into account marketing aspects, as well as the identification of competitive advantages and disadvantages of products to identify the company's strengths and weaknesses on the market, were carried out.
Marketing research of the competitiveness of the company's products
Keywords: маркетинг; маркетингові дослідження; конкурентоспроможність; конкурентоспроможність продукції; якість продукції; ціна; marketing; marketing research; competitiveness; product competitiveness; product quality; price