Використання спеціальних методів розслідування в процесі міжнародного поліцейського співробітництва - Калганова, Олена Анатоліївна; Олена Калганова (ТОВ «ТВОРИ», 2018)
У запропонованій публікації розкрито особливості використання спеціальних методів розслідування в процесі міжнародного співробітництва. Також визначено перешкоди, які виникають на шляху співпраці у правоохоронній сфері, а також законодавчі відмінності, що визначають спеціальні методи розслідування.

The proposed publication reveals the peculiarities of the use of special investigative methods in the process of international cooperation. It also identifies the obstacles that arise in the way of law enforcement cooperation, as well as the legislative differences that determine the special methods of investigation.
Keywords: спеціальні методи розслідування; поліцейське співробітництво; попередження злочинності; правопорушення; поліцейська діяльність; досудове розслідування; методи; special investigation methods; police cooperation; crime prevention; offenses; police activities; pre-trial investigation; methods