Статистичні методи аналізу економічних процесів - Колесник, В.; Остапенко, Яна Олександрівна (Державний податковий університет, 2021)
Розглянуто статистичні методи аналізу економічних процесів.

Statistical methods for analyzing economic processes are considered.
Keywords: статистичні методи; методи аналізу; методи аналізу економічних процесів; statistical methods; methods of analysis; methods of analysis of economic processes