Психологічний аналіз когнітивної, емоційно-вольової, комунікативної складових професійної діяльності слідчих та оперуповноважених податкової міліції - Пєтухова, Ірина Олексіївна (Університет державної фіскальної служби України, 2016)
У розділі монографії проаналізовано соціально-психологічні особливості професійної діяльності податківців у контексті когнітивної, емоційно-вольової та комунікативної складових професійної діяльності.

In the monograph analyzes the social psychological features of professional work in the context of tax cognitive, emotional and volitional components and communication profession.
Keywords: когнітивна складова професійної діяльності; емоційно-вольова сфера; професійна діяльність слідчих; особливості професійної діяльності оперуповноважених податкової міліції; психологічна спостережливість; стереотипи професійної діяльності; the cognitive component of professional activity; emotional and volitional professional background investigation; especially the professional activities of officers of the tax police; psychological observation; stereotypes of professional activity