Формування тактико-технічних дій співробітників правоохоронних органів України в екстремальних умовах (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 80012) - Лаврентьєв, Олександр Миколайович; Буток, Олена Володимирівна; Панасюк, Марія Олександрівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
В роботі розглядаються питання формування тактико-технічних дій під час виконання службових завдань. Визначені психолого-педагогічні особливості поведінки співробітників правоохоронних органів та правопорушників в екстремальних ситуаціях.

The work examines the issues of forming tactical and technical actions during the performance of official tasks. The psychological and pedagogical features of the behavior of law enforcement officers and offenders in extreme situations are identified.
Keywords: тактична підготовка; співробітник; експерт; озброєний правопорушник; tactical training; employee; expert; armed offender